1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2014 12:16

Έξι διαιτητές στο Continental Cup

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής beach volley Τάσος Μενεσλής θα σφυρίξει αγώνες για τον όμιλο D του CEV Continental Cup που θα γίνουν στην πόλη Bournemouth της Αγγλίας με συμμετοχή εθνικών ομάδων από την Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Σλοβακία, την Ελβετία και τη Σουηδία.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου, οι διεθνείς διαιτητές beach volley Γιάννης Τσιμπινός, Φανή Κατσαβούνη και Χρήστος Κούβελος θα σφυρίξουν αγώνες για τον όμιλο E του CEV Continental Cup που θα γίνουν στο Σχινιά με συμμετοχή εθνικών ομάδων από την Ελλάδα, τη Λευκορωσία, τη Ρουμανία, τη Μάλτα και τον Αγ. Μαρίνο.

Τέλος, τπ Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου, στους αγώνες CEV Continental Cup στο Σχινιά, θα σφυρίξουν οι διαιτητές beach volley Στέφανος Τσάκας και Παναγιώτα Ράντσιου.

6 σχόλια

  • Comment Link k.labr. Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 09:13 posted by k.labr.

    Τρομεροι αγωνες με αθλητριες γεννημενες το 1997,οποτε καταλαβαινετε γιατι επιπεδο αγωνων μιλαμε!

  • Comment Link καταντια Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 14:13 posted by καταντια

    Σ'αυτη την ερμη διαιτησια τα εχουμε δει ολα!Πριν απο μερικα χρονια για να παιξεις σε καλη διοργανωση θα επρεπε να εχεις φαει την αμμο με το κουταλι,τωρα αρκει να εχεις αλλα...'μεσα'και πας σφαιρα για ολυμπιακους αγωνες!Κριμα γιατι ο υπευθυνος τους μπιτς κρατουσε τα προσχηματα και επαιρνε τους καλυτερους εδω και κανα δυο χρονια ομως παει να μοιασει στον αρχιδιαιτητη της σαλας!Κριμα και παλι κριμα για την καταντια αυτη.

  • Comment Link Vagos Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 10:17 posted by Vagos

    Η Παναγιώτα Ράντσιου θα σφυρίξει αγώνες CEV Continental Cup? Αυτή είναι 3 χρόνων διαιτητής. Μέγας είσαι Πρόεδρε...

  • Comment Link  Αντε παλι σας  Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 19:44 posted by Αντε παλι σας

    Παλι με το Μαλφα τα βαλατε??Δε βαρεθηκατε ρε κοπελια?Μηπως φταιει κ για τα χρεη του....καπετανιου μας???Σου απαντω γιατι για την αποδοχη εμεις το γραψαμε κ οχι αυτος κ μην προσπαθεις κεσυ να τον λασπολογισεις οπως οι.....!!!!!!!Για οσους ξερουνε!!!!Κοιτα ποιοι-ποιες θαναι εκει.Εκτος αν εισαι κεσυ.Αν εγλυφε σαν εσενα θα ειχε τα παντα ολα.Ξυδακι που δεν ειναι ολοι γλυφτεσ σαν κ εσενα στην ατιμη τη φαρα μας.Εξω απο οσοθς ζηλευουν η αναγνωριση του ειναι η πιο τιμια.Και την αποδοχη την εχει εκει που θελει ;-)

  • Comment Link f.k Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 17:18 posted by f.k

    Εχει αλλο κολλητο αυτος,εξαλλου ειναι για μεγαλα τουρνουα επιπεδου fivb!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ