1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2014 16:53

Στο Αγκίστρι για πολύ μπιτς βόλεϊ

Cannot find volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2014/AGISTRI folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/BEACH-VOLLEY/2014/AGISTRI/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ένας  μικρός επίγειος  παράδεισος στον Αργοσαρωνικό,  μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του και προσφέρεται για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Είναι το τρίτο νησί στην Ελλάδα σε αναλογία πρασίνου (80%). Στο Αγκίστρι θα βρείτε καταπράσινα πευκοδάση, αμμουδερές παραλίες, καταγάλανα νερά, παραδοσιακό χρώμα, ησυχία, γαλήνη, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή για όσους το επιθυμούν.


Το  Σάββατο 21 Ιουνίου και την Κυριακή 22 Ιουνίου διοργανώνει το Agistri cup beach volley.

 Στα πλαίσια του προγραμματισμού του για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων αθλητισμού, πεζοπορίας, ποδηλασίας  φυσιολατρίας και εθελοντισμού, σε συνδυασμό με την προβολή και ανάδειξη του νησιού.

Το Αγκίστρι με τις πολλές φυσικές του ομορφιές δίνει την δυνατότητα επιστροφής στην φύση είτε μέσα στο πευκόφυτο δάσος είτε στην θάλασσα.  Οι διαδρομές του είναι πολυεπίπεδες και ενδιαφέρουσες για όσους επιθυμούν πεζοπορία ή τρέξιμο στο δάσος.  Όσοι είναι λάτρεις του ποδηλάτου επιλέγουν  να ασχοληθούν  με το mountain bike – city bike είτε με τα θαλάσσια σπορ όπως καταδύσεις - canoe kayak.

Το 2012 εγκρίθηκε ως «πράσινο νησί». 

Το Αγκίστρι με την ιδιαίτερη μορφολογία του αποτελεί προνομιακό τόπο για τέτοιου είδους διοργανώσεις, που συνδυάζουν εναλλακτικό τουρισμό και αθλητισμό.





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ