1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2014 15:09

«Πρώτα πληρώνεις, μετά σφυρίζω»

Οι διαιτητές δεν θα σφυρίζουν τουρνουά μπιτς βόλεϊ, που διοργανώνει η ομοσπονδία, αν προηγουμένως δεν αποζημιωθούν, όπως ανακοίνωσε η ΟΔΒΕ. Με αυτό τον τρόπο αντιδρούν απέπαναντι στην ΕΟΠΕ, την οποία κατηγορούν ότι απαξιώνει τον αθλητικό νόμο και τον κανονισμό που η ίδια έχει ψηφίσει.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι διαιτητές:

Παρά τις όποιες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΔΒΕ να αποσαφηνίσει τις προθέσεις της ΕΟΠΕ, σχετικά με τον τρόπο που θα αποζημιωθούν τα τουρνουά beach volley για την αγωνιστική περίοδο 2014, η ΕΟΠΕ συνεχίζει την τακτική που έχει εγκαινιάσει το τελευταίο διάστημα, αυτή της απαξίωσης τόσο του αθλητικού νόμου όσο και του κανονισμού που η ίδια έχει ψηφίσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμούν:
1. Παλαιές οφειλές 60.000€
2. Απλήρωτα τουρνουά 2012-13
3. Ήδη απλήρωτα τουρνουά για την αγωνιστική 2014
Γι αυτούς τους λόγους το Δ.Σ της ΟΔΒΕ αποφάσισε, οι διαιτητές να μην συμμετέχουν σε τουρνουά τα οποία δεν θα αποζημιώνονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, δύο ημέρες πριν την έναρξη τους.

5 σχόλια

  • Comment Link Αλήθεια Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 13:01 posted by Αλήθεια

    Είναι δυστυχώς τέτοιο το επίπεδο,που πιο χαμηλά δεν πάει.....αναλογιστείτε πόσες φορές έχουν γίνει συζητήσεις και συμφωνίες που ποτέ δεν τηρήθηκαν......επομένως είναι πια γραφικό να αναφερόμαστε σε χρέη από αναδρομικά του προηγούμενου έτους, από διαιτησίες.....παλαιοτέρων ετών , το μόνο που απομένει είναι η σιωπή - συνενοχή όλων μας εφόσον και στις πρόσφατες εκλογές μία από τα ίδια ......καμία αλλαγή, καμία διάθεση μόνο μικροσυμφέροντα και προσωπικές αναδείξεις και προωθήσεις...αυτή είναι η διαιτησία του σήμερα ανάλογη φυσικά της διοίκησης του αθλήματος αλλά και του επιπέδου του.....

  • Comment Link  μουτσος     Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 19:42 posted by μουτσος

    Βρε προεδρε του εαυτου σου.Τσαμπα μαγγας που λεν κ στα μερη σου.Κυριακη κοντη γιορτη.Τι κυριακη δηλαδη που Πεμπτη,Παρασκευη ξεκιναει στο σχινια σοβαρο μπιτς-βολλευ με ευθυνη και πληρωμη ΕΟΠΕ μαθαινω.Αυριο θα μπει το παραδακι δηλαδη η θα τρεχεις παλι να μαζεψεις τα αμαζεφτα που λεει κ ο σοφος?Εκει θα δω κωλοτουμπες παλι.Γιατι αν ειναι οπως τα λες να μην πανε οι μπιτσαδες να σφυριξουν.Να μην παει κανενας αλλιος να δω τις τιμωριες κ τις ποινες που θα τους καταλογισεις.Θα εχεις τα @@ να τους παρεις τις δηλωσεις πισω??Κι επειδη δε θα δωσουνε μια μπροστα να δουμε τοτε αν τα εχεις οπως λες δεξια κ αριτσερα.Να σε δω καπετανιο.Κατι μου λεει οτι θα πηδηξεις απτο καραβι....

  • Comment Link sinadelfos Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 07:50 posted by sinadelfos

    Σταυρο ειτε λες ειτε οχι εχει αποδεχθει οτι ολοι οι διαιτητες δεν σε υπολογιζουνε,οποτε αστους να παιζουνε και ας τρωνε κανονια εξαλλου φαινεται οτι τους αρεσει να τους δουλευουνε.ΥΓ.Αν καποιος παει και παιξει τι συνεπειες -λεμε τωρα -θα εχει?

  • Comment Link ο παλι απο τα ιδια Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 17:12 posted by ο παλι απο τα ιδια

    Κυρ Σταυρο φτανει το παραμυθι πια,ποιος να σε πιστεψει οταν περυσι ελεγες τα ιδια και μετα πηγαινες και εκανες απονομες!Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι το σαββατοκυριακο δεν θα παιξουνε στο κοντινενταλ οι διαιτητες που εχουνε οριστει?Λυπαμαι που σου το γραφω αλλα εχεις αποδειχθει 'λιγος'για την θεση του προεδρου.

  • Comment Link Ρομαντικός Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 12:40 posted by Ρομαντικός

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Και τώρα δηλαδή οι διαιτητές δεν θα πάνε, έτσι;

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ