1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2014 17:29

Σερβίς στο North από το Eμπορικό «Μακεδονία» στην Πυλαία

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός ξεκινά! North Area Beach Volley Circuit για άλλο ένα καλοκαίρι με την αυλαία να ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο στο Εμπορικό Κέντρο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός ξεκινά! North Area Beach Volley Circuit για άλλο ένα καλοκαίρι με την αυλαία να ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο στο Εμπορικό Κέντρο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Οι ομάδες ετοιμάζονται να δώσουν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό με το πάντα υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης να είναι αυτό που κάνει όλους τους φίλους του αθλήματος να στρέφουν το βλέμμα στο πρώτο σερβίς που θα γίνει την Πέμπτη.

Μεγάλες μάχες αναμένονται στην άμμο με τους πρωταγωνιστές να δίνουν ένα test event το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στην Καρδία στο Χωριό της Ειρήνης, στο Avant Garde Sports Club, μετρώντας έτσι τις δυνάμεις τους για την επίσημη έναρξη των τουρνουά. 

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο, παρουσία πολλών αθλητών με τους διοργανωτές να παρουσιάζουν το πρόγραμμα και τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση, ενώ ο supervisor Βασίλης Βασιλειάδης παρουσίασε τις οργανωτικές λεπτομέρειες, τους κανόνες διαιτησίας και το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί.

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν τα προκριματικά, ενώ το κυρίως ταμπλό ξεκινά την Παρασκευή και θα είναι 16άρι για τους άνδρες και 8άρι για τις γυναίκες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι σήμερα (Τρίτη) απόγευμα στα τηλέφωνα 6946-210.650 και 6944-603.310

 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ NORTH
19-22 Ιουνίου: Eμπορικό «Μακεδονία» - Πυλαία Θεσσαλονίκης
27-29 Ιουνίου: Beach Bar «Siel» - Κορινός Πιερίας
11-13 Ιουλίου: Camping «Lacara» -  Βουρβουρού Χαλκιδικής
18-20 Ιουλίου: Beach Bar «Peroquet» - Ολυμπιάδα Χαλκιδικής
25-27 Ιουλίου: Beach Bar «Υαsu» - Αγ.Παρασκευή Αλεαξανδρούπολης
08-10 Αυγούστου: Πλαζ «Αστέρια» - «Χαλκίδα» Εύβοια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ