1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2014 11:56

4ο Devilion Beach Volley Tournament

Η BVA σε συνεργασία με το Yabanaki Sports Club διοργανώνει το 4ο Devilion Beach Volley Tournament στο Yabanaki στη Βάρκιζα το Σάββατο 14/6 και την Κυριακή 15/6.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 2 κατηγορίες δυναμικότητας (amateur,senior) και θα είναι ανδρών-γυναικών-μικτό.Το Σάββατο 14/6, θα γίνει η κατηγορία amateur, για χαλαρό συναγωνισμό και την Κυριακή 15/6 θα λάβει μέρος η κατηγορία senior για πιο δυνατές μονομαχίες και αγώνες.

Η τεχνική σύσκεψη και τις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει στις 9.00 για άνδρες και γυναίκες και στις 11.30 για το μικτό.Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τη μια κατηγορία και 15 ευρώ για δύο κατηγορίες.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6944420486.Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Devilion,Wilson,Cryosauna,Demon,Contigo,Coffee and Things,Λίμνη Βουλιαγμένης,Cartel,Γύρω-Γύρο όλοι).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ