1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2014 21:42

Στα προκριματικά του παγκοσμίου οι Κλέπκου - Κουρτίδου

Στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που θα γίνει στο Ακαπούλκο του Μεξικό (15-20 Ιουλίου), προκρίθηκαν οι Μαρία Κλέπκου και Παρασκευή Κουρτίου που αποτελούν την Εθνική ομάδα Κορασίδων.

Η ελληνική ομάδα μπήκε στη δεκάδα του Ευρωπαϊκού προκριματικού τουρνουά στην παραλία Ματοσίνος του Πόρτο, επικρατώντας με 2-1 (18-21, 21-17, 15-9) των Ντρόμπνιακ - Μπάσιτς και αύριο στις 13.30 θα αντιμετωπίσει τις Βρετανίδες Ίβανς, Κέισοεκ με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει την 9η θέση και την ηττημένη την 10η.

Οι 6 πρώτες ομάδες του Ευρωπαϊκού προκριματικού κερδίζουν μια θέση στο κυρίως του ταμπλό του παγκοσμίου, ενώ οι ομάδες μέχρι την 11η θέση θα αγωνιστούν στα προκριματικά, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχουμε αποχωρήσεις οπότε οι Ευρωπαϊκές θέσεις στο κυρίως ταμπλό ίσως αυξηθούν και γι’ αυτό το λόγο το αυριανό ματς είναι σημαντικό.

«Πετύχαμε το βασικό μας στόχο που ήταν η πρόκριση στο παγκόσμιο, αλλά θέλω το κάτι παραπάνω, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει αν στο τάι μπρέικ του πρωινού αγώνα με την Πορτογαλία δεν χάναμε την συγκέντρωση μας. Εκεί όμως φάνηκε η απειρία μας και το γεγονός ότι έχουμε την πιο μικρή ηλικιακά ομάδα», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Ηλίας Ζωλασταθιάδης και συμπλήρωσε:

«Οι συνθήκες εδώ στο Ματοσίνος είναι πρωτόγνωρες για εμάς αφού δεν έχουμε παίξει ξανά με τόσο δυνατό άνεμο, ωστόσο τα κορίτσια έχουν δείξει χαρακτήρα κι ειδικά στο ματς με την Σερβία παίξαμε πολύ καλά. Σίγουρα όμως μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ