Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-06-2014 16:51

Ρουμελιώτης: «Έξυπνη ιδέα το διασυλλογικό»

Ικανοποιημένος από το επίπεδο του Final 4 του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ που διεξάγεται από το πρωί στις εγκαταστάσεις του Καράβι Club στον Σχοινιά, εμφανίστηκε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Μανώλης Ρουμελιώτης.


«Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση, σε μια καταπληκτική εγκατάσταση η οποία όλοι γνωρίζουμε ότι ότι είναι η κορυφαία της Αττικής. Το Διασυλλογικό πρωτάθλημα είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα, η οποία πρέπει να στηριχθεί και να συνεχιστεί γιατί δίνει την ευκαιρία σε πολλές ομάδες να διακριθούν, δίνει κίνητρα στους αθλητές να είναι πιο ανταγωνιστικοί, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και όμορφα μηνύματα αφού όλοι οι αγώνες διεξάγονται σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην ποιότητα και την ηλικία των αθλητών:

«Με ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι βλέπω ομάδες από διάφορες περιοχές, οι οποίες απαρτίζονται από νεαρούς αθλητές κάτι επιβεβαιώνει την απήχηση του αθλήματος. Επίσης είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι όλα τα παιδιά που συμμετέχουν δείχνουν ότι έχουν κάποιο επίπεδο, άρα κάνουν προπόνηση, ασχολούνται κι αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις θα έρθουν νέα παιδιά στο άθλημα και τα υπάρχοντα ταλέντα θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν έτσι ώστε να παραμείνει το υψηλό επίπεδο του Ελληνικού Μπιτς Βόλεϊ και την επόμενη μέρα».

Από νωρίς στο Καράβι έχει βρεθεί η Πένυ Καραγκούνη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της αδερφής της Δήμητρας (αγωνίζεται με την ομάδα του ΑΣ Παπάγου), οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητής Μπιτς Βόλεϊ, Κυριάκος Κοκόλας (Πελοποννήσου), Ελένη Λειβαδιτάκη (Κρήτης).