1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2014 23:10

Ξεκίνημα με Ιταλία για την Εθνική U17

Στον δ’ όμιλο του Ευρωπαϊκού προκριματικού τουρνουά του Πόρτο κληρώθηκε η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ την οποία απαρτίζουν οι Μαρία Κλέπκου, Παρασκευή Κουρτίδου. Στο παραλιακό θέρετρο Ματοσίνος θα βγουν τα ‘εισιτήρια’ για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U17. 

Η Εθνική ομάδα είναι στον ίδιο όμιλο με τις Λετονία, Ιταλία, Πορτογαλία 2, με τον πρώτο κάθε ομίλου να περνάει απευθείας στο β’ γύρο, τον 2ο και 3ο να συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων και τον 4ο να αποκλείεται.

Πρώτη αντίπαλος της Ελληνικής ομάδας είναι αύριο Παρασκευή στις 12.40 (ώρα Ελλάδος) η Ιταλία με τον προπονητή της Εθνικής Ηλία Ζωλασταθιάδη να δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία των κοριτσιών.

«Έχουμε εικόνα για όλες τις ομάδες του τουρνουά και προσωπικά θεωρώ ότι το πιο μεγάλο ντεσαβαντάζ για την ομάδα μας είναι ότι πρόκειται για την πιο μικρή ηλικιακά ομάδα του τουρνουά. Ποιοτικά όμως θεωρώ ότι έχουμε αρκετές δυνατότητες και ελπίζω να τις βγάλουμε στο γήπεδο για να περάσουμε στην επόμενη», είπε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ο οποίος όταν τον ρωτήσαμε αν το δίδυμο που προπονεί έχει πάρει κάτι από την ιδιοσυγκρασία του (που είχε γράψει ιστορία στην άμμο) παραδέχθηκε ξεσπώντας σε γέλια: «Η αλήθεια είναι ότι η Παρασκευή έχει πολλά από τα δικά μου στοιχεία και το λέει ότι θέλει να μου μοιάσει». 


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ