1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2014 19:41

Ήττα και αποκλεισμός για «Κότσι - Ζούπα»

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ, στον τρίτο γύρο των προκριματικών του εναρκτήριου τουρνουά Μάστερς που διεξάγεται στο Μπάντεν της Αυστρίας.
Οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λετονών Χάραλντς - Άρμαντς, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν και να μην μπουν στο κυρίως ταμπλο του Μάστερς της Αυστρίας.

1 σχόλιο

  • Comment Link nikos d. Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 17:01 posted by nikos d.

    λυπάμαι που θα το πω ... πολύ καλά παιδιά ... αλλα κάνουν παρα πολλά λάθη σε οργανωτικά θέματα και στο παιχνίδι τους. αρχικό λάθος, δηλώνουν κάθε τόσο σε λάθος τουρνουά. αντί να δηλώσουν συμμετοχη στο τουρνουά τις FIVB (Αnapa) που θα ήταν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (!!!) στο κυρίως ταμπλό και θα έπαιρναν αυτόματα πολύτιμους πόντους, πάνε σε τουρνουά CEV που όχι μονο είναι κατώτερο, αλλα πρέπει να περάσουν και από την προκριματική φάση. που η λογική; κάνουν την ζωή τους δύσκολη χωρίς λόγο! έτσι όπως είχαν δήλωση συμμετοχη στα τουρνουά τις Κίνα (FIVB) και έπρεπε να παίξουν στα προκριματικά, αντί να πάνε στο Μεξικό που θα ήταν επίσης ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (!!!) στο κυρίως ταμπλό. χάνουν πολλές ευκαιρίες. και δυστυχώς αυτά τα λάθη σινεχισοντε και πάνω στην άμμο! αν τους συγκρίνω με ομάδες από βραζιλία, γερμανία, ιταλία, usa και πάει λέγοντας, η γλώσσα του σώματος είναι συνεχώς αρνητική! ασχολούνται παρα μα παρα πολύ με τα λάθη τους, δεν τελειώνουν την μπάλα σε ξεκαθερες φάσης ... και λάθος που πάνε και η 2 για block! σαν απλός φίλαθλος του Beach Volley που παρακολουθώ το άθλημα από την atlanta 1996 λόγο τους Kent Steffes, Emanuel Rego, Miguel Μaia και πάει λέγοντας ... θα πρότεινα με την ταπεινή μου άποψη ... να κάνουν καινούργιες ομάδας. ίσος ο Νίκος να ταίριαζε πιο πολύ με τον Μπιλληρη, έτσι για πρώτη σκέψη! επί χρονια βλέπουμε την ομάδα να παλεύει στα προκριματικά με λιγοστές φορες να περνάει στο κυρίως ταμπλό. ως ποτε; ναι ok πήραν πέρυσι μια πέμπτη θέση, αλλα μην ξεχνάμε ο ισπανός Herrera το 2005 με τον Mesa πήραν το χρυσό στο ευρωπαϊκό, αλλα από εκεί και πέρα τίποτα! ως που ο Herrera διάλεξε τον Gavira σαν συμπαίκτη και βλέπουμε τώρα το τι ομαδάρα έγιναν! ας δοκιμάσουμε και στην ελλάδα καινούργια πράγματα, είναι κρίμα μια χωρα με τόσες παραλιες να μην έχει ομαδάρες στο Beach Volley. πάντα φιλικά ... και για τα παιδιά τα ίδια ... αλλα και για το άθλημα στην ελλάδα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ