1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2014 13:43

Ταμπουρατζής: «Ενωμένοι για κάτι καλύτερο»

Για την προσπάθεια που γίνεται στις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ μίλησε ο Κώστας Ταμπουρατζής, με αφορμή και την επιστροφή της Τσιαρτσιάνη και την επιλογή των Κοτσιλιανου και Ζουπάνη Ο τεχνικός των Εθνικών μας ομάδων τόνισε πως υπάρχει θέληση από όλους και πως γίνονται βήματα προόδου.
«Προχωρούμε όλοι μαζί ενωμένοι, ξεπερνώντας τα εμπόδια κι έχοντας πλέον μεγαλύτερους στόχους. Όσοι εντάσσονται στις Εθνικές ομάδες έχουν την ισχυρή θέληση να προσφέρουν στο άθλημα. Γίνονται βήματα προόδου παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Το μπιτς βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο στην χώρα μας είναι συρρικνωμένο και κανείς δεν περισσεύει», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε με νόημα: «Πριν 13 μήνες υπήρχε στις γυναίκες μόνο η Αρβανίτη και τώρα αυτό αλλάζει. Παράλληλα, στους άνδρες φαίνεται να υπάρχει καλή θέληση για κάτι ενιαίο. Σε αυτό τον σχεδιασμό μηδενός εξαιρουμένου όλοι κάνουν ανιδιοτελείς καθημερινές υπερβάσεις για να είναι παρόντες. Ξεπερνάμε τα προβλήματα με τον καθένα μας να κάνει μισό βήμα πίσω με σκοπό να καταφέρουμε στο μέλλον να κάνουμε όλοι μαζί δυο βήματα μπροστά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ