1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-05-2014 12:08

2o Devilion Beach Volley στο Yabanaki

H BVA διοργανώνει το 2ο ερασιτεχνικό τουρνουά Devilion Beach Volley Series στα 3 γήπεδα πάνω στη θάλασσα στο  Yabanaki στη Βάρκιζα στις 17-18/5.Τ
 
ο τουρνουά θα είναι ανδρών-γυναικών-μικτό σε δύο κατηγορίες.Ένα αστέρι (amateur) για πιο χαλαρό συναγωνισμό, το Σάββατο 17/5 και δύο αστέρια (senior) για πιο δυνατά παιχνίδια την Κυριακή 18/5.Η τεχνική σύσκεψη των ανδρών-γυναικών είναι στις 9.00 και του μικτού στις 11.30 και τις δύο ημέρες.Το παράβολο συμμετοχής στη μια κατηγορία είναι 10 ευρώ και συμμετοχή σε δύο κατηγορίες είναι 15 ευρώ.Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6944420486 μετά τις 15.00.

Οι νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης (Devilion,Wilson,Cryosauna,Demon,Contigo,Coffee and Things,Λίμνη Βουλιαγμένης).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ