1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2014 16:59

Ολοκληρώνεται αύριο το καμπ των Αρβανίτη-Καραγκούνη με τις Πολωνές Κολόσινσκα-Μπρζόστεκ

Αύριο Πέμπτη ολοκληρώνεται το προπονητικό καμπ της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας, που διεξάγεται εδώ και δύο εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη προπονούνται με τις Πολωνές Κολόσινσκα / Μπρζόστεκ (Νο 23 στην παγκόσμια κατάταξη) σε ένα καμπ που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ μετά από πρωτοβουλία του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Ταμπουρατζή και σε συνεννόηση με τον προπονητή της Πολωνίας, Λούκας Φίζαλεκ.

Είναι το δεύτερο καμπ που διοργανώνεται (το πρώτο ήταν με τις Φινλανδές Νίστρομ Ερ / Νίστρομ Ελ) ενώ θα πραγματοποιήθουν και άλλα με τις Σούντε και Λάμπουρερ να έρχονται στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα. Οι Γερμανίδες κατέκτησαν την 2η θέση στο τελευταίο τουρνουά της FIVB στη Νότια Αφρική, αφού απέκλεισαν την ελληνική ομάδα στο ματς για την είσοδο στους προημιτελικούς.

Η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για τις Αρβανίτη / Καραγκούνη μέσα στο 2014 είναι στις 21 Απριλίου στο Open της πόλης Φούζου στην Κίνα, όπου θα παραμείνουν καθώς μία εβδομάδα αργότερα ακολουθεί το Grand Slam της Σανγκάη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ