1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2013 22:25

Βακαλοπούλου, Μαναβή, Παρισάκη και Μολδοβανίδη στην προετοιμασία

Στις 26 εώς τις 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το προπονητικό camp για την προετοιμασία των αντιπροσωπευτικών μας ομάδων Beach Volley Νεανίδων για την συμμετοχή στην Τελική Φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Μάιο 2014.

Από τη διοργάνωση που θα συμμετάσχουν 16 ομάδες Νεανίδων, θα προκριθούν τέσσερις ομάδες για την Ολυμπιάδα Νέων που θα διεξαχθεί στην Ναντζίνγκ της Κίνας. Υπενθυμίζεται ότι, την πρόκριση στην τελική φάση η Ελληνική ομάδα την κέρδισε μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο 2013, στην Ρόδο.

Στην συγκεντρωτική προετοιμασία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τέσσερις αθλήτριες και συγκεκριμένα: Μ. Βακαλοπούλου (Χανιά), Δ. Μαναβή (Θεσσαλονίκη), Ι. Παρισάκη (Βόλος) και Τ. Μολδοβανίδη (Αθήνα).

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους Α. Πούμπουρα (Τεχνικό Υπεύθυνο Ανάπτυξης) και Ν. Κρέτση (Ομοσπονδιακό Προπονητή ανάπτυξης) και την επιμέλεια του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κ. Ταμπουρατζή.

Αναλυτικά οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του Προολυμπιακού Τουρνουά είναι οι εξής: Αυστρία, Λευκορωσίου, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ