1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-12-2013 20:14

Χωρίζουν Εμάνουελ και Άλισον

Οι Βραζιλιάνοι  Άλισον και ο Εμάνουελ, ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στο παγκόσμιο μπιτς βόλεϊ, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Οι δυο τους έχουν κατακτήσει σχεδόν κάθε δυνατό τίτλο, όπως το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Ωστόσο δεν θα αγωνίζονται μαζί το 2014. Το τελευταίο τους ματς θα είναι στο Βραζιλιάνικο Οπεν.

Το 2010, ο 38χρονος Εμάνουελ, κορυφαίο όνομα στο μπιτς βόλεϊ αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον 24χρονο τότε Άλισον.

Το 2011 κέρδισαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το 2012 διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες και αρκέστηκαν στο ασημένιο.

Πριν από έναν μήνα οι δύο του είχαν μια συζήτηση, στην οποία αποφάσισαν το... διαζύγιο. «Εξήγησα στον Εμάνουελ ότι έχω ήδη 7 χρόνια μακριά από το σπίτι μου. Ήθελα να επιστρέψω στη Βικτώρια για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Με κατάλαβε. Ο Εμάνουελ είναι πατέρας, φίλος και αδερφός από τον οποίο έμαθα πολλά και τον σέβομαι. Έχω δει πολλές συνεργασίες που καταλήγουν σε μάχες. Στην περίπτωσή μας δεν έγινε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Άλισον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ